Nodig je vrienden online uit

Sla deze video op en verstuur als uitnodiging naar 3 (als je zelf ook mee wilt spelen) of anders 4 vrienden.

Spreek samen een tijdstip af waarop je de bingo gaat spelen. Dit doe je door te videobellen samen.

(zie instructie videobellen onderaan deze pagina)

De SLmHS bingo playlist

Mocht je nog geen Spotify account hebben. Maak een gratis spotify account aan. 

Verstuur de bingokaarten

Sla deze bingokaarten op. Verstuur de bingokaarten naar de deelnemers. Let op: Zorg dat iedereen een ander kaartnummer heeft.

Deelnemers kunnen de kaart uitprinten of met een bewerkingsprogramma op telefoon of computer de nummers die zij horen markeren.

Instructie voor de bingomaster

Speel de muziek vanaf jouw muziekbox. Zorg dat deze box dichtbij jouw microfoon staat. Je zou van te voren iemand kunnen bellen om dit te testen.

Probeer de deelnemers een beetje enthousiast te maken! Regel eventueel prijzen. Leg de spelregels uit (zie spelregels onderaan deze pagina)

Zijn jullie er klaar voor! Speel de nummers telkens ongeveer 30 sec. af. De tijdsduur hangt af van jouw publiek. Zie je dat iedereen op zijn kaart klaar is met kijken? Dan zet je het nummer op stop. Leuke nummers kun je natuurlijk wat langer laten draaien (om lekker te dansen). Als iedereen er klaar voor is ga je door naar het volgende nummer. Merk je dat deelnemers het nummer niet kennen? Dan mag je ze best een beetje helpen en hints geven.

Spelregels muziekbingo

“Luister naar het nummer. Staat het nummer op jouw kaart? Markeer dit nummer met een stift. De eerste persoon die een rij verticaal of horzontaal vol heeft is de eerste winnaar. Dan gaan we door voor twee rijen vol (verticaal of horizontaal) en wordt de tweede winnaar benoemd. Tot slot gaan we voor de volle kaart, dit is de derde winnaar”.